Interventieteam

Structura-Groep, interventieteams

Het Interventieteam helpt terminale ondernemers.

Het interventieteam heeft als doel ondersteuning te bieden op een zeer cruciaal moment, namelijk het moment dat een ondernemer te horen heeft gekregen dat het “over en uit” voor hem of haar is qua behandeling. En, dat er sprake is van een noodzaak tot handelen omdat er een overlijden aanstaande is. Op welke termijn dat “aanstaande overlijden” zal gaan gebeuren is nooit te voorzien. Inzet van het team zal pas noodzakelijk zijn wanneer dit door de ondernemer zelf of door diens omgeving zo wordt ingeschat en gewenst.

Contact met ons

Wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op.

Structura-Kringen

Samen met de kringleden werken wij aan een goede beeldvorming om tot een “juist” oordeel te komen. De ondernemer kan op basis hiervan (een) besluit(en) nemen.

Lees meer
Structura-Academie

U wilt graag investeren in scholing en ontwikkeling. De Structura-Academie richt zich op het vorm geven van inclusief ondernemen en wil graag ondernemers en professionals, via reflectie, laten investeren in zichzelf.

Lees meer
structura-interventie

Ons doel is ondernemers te helpen bij het realiseren van dromen, ambities en haalbare veranderplannen.

Lees meer
structura-assessment

U wilt graag een beeld over uw veranderbehoefte. Het Structura-Assessment helpt ondernemers en bestuurders inzicht te krijgen omtrent de beeldvorming van de medewerkers over het bedrijf.

Lees meer

Geïnteresseerd in onze nieuwsbrief?

Wij delen uw gegevens met niemand. Wij gebruiken uw gegevens alleen om de nieuwsbrief naar u te sturen. Als deelnemer van ons platform ontvangt u naast de nieuwsbrief ook informatie die speciaal voor u van toepassing kan zijn.