Intermediairs

Structura-Groep, intermediairs

Een intermediair is een samenwerkingsverband tussen de Structura-Groep en organisaties met een eigen doelgroep (leden).

De Structura-Groep ondersteunt intermediairs, die inclusief willen ondernemen, met vraagstellingen van hun leden. Onderdeel van deze oplossingsgerichte methodiek is onze basisopleiding van het Structura-Model en de gereedschapskist.

Bekijk hier de PDF presentatie van het Structura-Model.

Bekijk hier de PDF presentatie van de gereedschapskist.

Contact met ons

Wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op.

Structura-Kringen

Samen met de kringleden werken wij aan een goede beeldvorming om tot een “juist” oordeel te komen. De ondernemer kan op basis hiervan (een) besluit(en) nemen.

Lees meer
Structura-Academie

U wilt graag investeren in scholing en ontwikkeling. De Structura-Academie richt zich op het vorm geven van inclusief ondernemen en wil graag ondernemers en professionals, via reflectie, laten investeren in zichzelf.

Lees meer
structura-interventie

Ons doel is ondernemers te helpen bij het realiseren van dromen, ambities en haalbare veranderplannen.

Lees meer
structura-assessment

U wilt graag een beeld over uw veranderbehoefte. Het Structura-Assessment helpt ondernemers en bestuurders inzicht te krijgen omtrent de beeldvorming van de medewerkers over het bedrijf.

Lees meer

Geïnteresseerd in onze nieuwsbrief?

Wij delen uw gegevens met niemand. Wij gebruiken uw gegevens alleen om de nieuwsbrief naar u te sturen. Als deelnemer van ons platform ontvangt u naast de nieuwsbrief ook informatie die speciaal voor u van toepassing kan zijn.