Structura-Kringen

Structura-Kringen

Structura-Kringen – Inclusief ondernemer, ben ik dat?

Als lid van de Structura-Groep bent u automatisch aangesloten bij de landelijke Structura-Kring. Wilt u graag aansluiten bij een regionale kring? Dan willen wij graag dat ondernemers en professionals zich aansluiten bij een regionale Structura-Kring om met elkaar vraagstukken te bespreken omtrent inclusief ondernemen en op regionaal niveau.

Samen met de kringleden werken wij aan een goede beeldvorming om tot een “juist” oordeel te komen. De ondernemer kan op basis hiervan (een) besluit(en) nemen.

Iedereen kan een kring beginnen, onder voorwaarde dat de voorzitter van de kring lid is en de opleiding als kringvoorzitter heeft gedaan. De voorzitter van de Structura-Kring(en) :

  • Faciliteert drie bijeenkomsten met de leden op basis van serendipiteit
  • Ondersteunt het proces van kritische vrienden
  • Beschikt over de kennis en toepassing van het basisgereedschap
  • Is sparringpartner voor de individuele leden
  • Kan de basisopleiding inclusief ondernemen verzorgen

Is er geen kring in uw regio of wilt u als lid en kringvoorziter ook een kring beginnen, dien dan een verzoek in via het contactformulier.

Wilt u informatie over de Structura-Kringen?

Wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op.

Structura-Academie

U wilt graag investeren in scholing en ontwikkeling. De Structura-Academie richt zich op het vorm geven van inclusief ondernemen en wil graag ondernemers en professionals, via reflectie, laten investeren in zichzelf.

Lees meer
structura-interventie

Ons doel is ondernemers te helpen bij het realiseren van dromen, ambities en haalbare veranderplannen.

Lees meer
structura-assessment

U wilt graag een beeld over uw veranderbehoefte. Het Structura-Assessment helpt ondernemers en bestuurders inzicht te krijgen omtrent de beeldvorming van de medewerkers over het bedrijf.

Lees meer

Geïnteresseerd in onze nieuwsbrief?

Wij delen uw gegevens met niemand. Wij gebruiken uw gegevens alleen om de nieuwsbrief naar u te sturen. Als deelnemer van ons platform ontvangt u naast de nieuwsbrief ook informatie die speciaal voor u van toepassing kan zijn.