Specialisten

Onze specialisten

Voor ondernemers, bestuurders, professionals

Een specialist is een samenwerkingsverband tussen de Structura-Groep en ondernemers met een eigen specialisme. Onze specialisten hebben allemaal de basiskennis van het Structura-Model, zijn inclusieve ondernemers en passen dit toe in hun eigen trainingen.

De trainingen kunnen worden gegeven aan ondernemers, bestuurders, professionals.

Bekijk hier de PDF presentatie van het Structura-Model.

Wilt u specialist worden? De opleidingen starten 25 november 2019 (25 november, 2 december en 9 december) en 7 januari 2020 (7 januari, 14 januari en 21 januari).

Wilt u ook specialist worden?

Wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op.

Bekijk hier het PDF profiel van Specialist

Ons team van specialisten

Slaat de brug naar uw toekomst!

JCB De Brug

Marcel van Kammen van Jobcoachbureau De Brug verzorgt bij de Structura-Groep de training ‘Supported employent’.  Wij richten ons op uw persoonlijke kracht en ontwikkelingsproces. Met andere woorden, uw talenten en ontwikkelingsmogelijkheden. U kunt vanaf januari 2020 de trainingen vinden in onze event kalender. Via Stuctura-Media kunt u deze training ook incompany aanvragen.

(G)roeien

Duurzom

Marten Imelman van Duurzom verzorgt bij de Structura-Groep de training ‘Groeien door roeien’. wil je persoonlijk groeien? laten we samen roeien. Wil je voelen hoe het is om los te laten of juist de leiding te nemen? U kunt vanaf januari 2020 de trainingen vinden in onze event kalender. Via Structura-Media kunt u deze training ook incompany aanvragen.

Psydos

Psydos

Annika van den Hoek en Peter Gerritsen van Psydos verzorgen bij de Structura-Groep de training ‘ik BEN ondernemer’. In deze training ga je als ondernemer of ondernemend mens aan de slag met zelfreflectie en persoonlijke ontwikkeling. U kunt vanaf januari 2020 de trainingen vinden in onze event kalender. Via Structura-Media kunt u deze training ook incompany aanvragen.

Kuraĝo Bedrijfsadvies

Kuraĝo Bedrijfsadvies

Arnout van Dijk van Kuraĝo Bedrijfsadvies verzorgt bij de Structura-Groep de training ‘Duurzaamheidspel’. Samen met andere ondernemers zorgen we voor meer inzicht in de Sustainable Development Goals (SDG’s ). Je krijgt inzicht in welke doelen je kunt ondersteunen, helpen realiseren als ondernemer.U kunt vanaf januari 2020 de trainingen vinden in onze event kalender. Via Structura-Media kunt u deze training ook incompany aanvragen.

Gert-Jan Cozijnsen

Gert-Jan Cozijnsen Executive Coaching

Gert-Jan Cozijnsen van Gert-Jan Cozijnsen Executive Coaching verzorgt bij de Structura-Groep de training ‘Van Hoofdrolspeler naar Regisseur’.  Je ontmoet in mij een onafhankelijke, betrokken gesprekspartner die de kunst verstaat om te verkennen wat er echt speelt. Iemand die het lef heeft keuzes kritisch te bevragen. U kunt vanaf januari 2020 de workshops vinden in onze event kalender. Via Structura-Media kunt u deze training ook incompany aanvragen.

Geïnteresseerd in onze nieuwsbrief?

Wij delen uw gegevens met niemand. Wij gebruiken uw gegevens alleen om de nieuwsbrief naar u te sturen. Als deelnemer van ons platform ontvangt u naast de nieuwsbrief ook informatie die speciaal voor u van toepassing kan zijn.