Specialisten

Onze specialisten

Voor ondernemers, bestuurders, professionals

Een specialist is een samenwerkingsverband tussen de Structura-Groep en ondernemers met een eigen specialisme. Onze specialisten hebben allemaal de basiskennis van het Structura-Model, zijn inclusieve ondernemers en passen dit toe in hun eigen trainingen.

De trainingen kunnen worden gegeven aan ondernemers, bestuurders, professionals.

Bekijk hier de PDF presentatie van het Structura-Model.

Wilt u specialist worden? Sluit u dan aan bij onze groep en wij informeren u graag over de mogelijkheden van een samenwerkingsverband.

Wilt u ook specialist worden?

Wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op.

Bekijk hier het PDF profiel van Specialist

Ons team van specialisten

Sociaal naar Werk

Sociaal naar Werk

De trainers van Sociaal naar Werk verzorgen bij de Structura-Groep de training ‘Begeleid werken – Jobcoach (intern)’. Wij begeleiden u als werkgever met het assessment, de aanvraag en de coaching om dit resultaat te bereiken. U kunt vanaf april 2021 de trainingen vinden in onze event kalender. Via Stuctura-Media kunt u deze training ook incompany aanvragen.

Groeien door Roeien

Groeien door Roeien

Marten Imelman van Groeien door Roeien verzorgt bij de Structura-Groep de training ‘Groeien door roeien’. wil je persoonlijk groeien? laten we samen roeien. Wil je voelen hoe het is om los te laten of juist de leiding te nemen? U kunt vanaf april 2021 de trainingen vinden in onze event kalender. Via Structura-Media kunt u deze training ook incompany aanvragen.

Kuraĝo Bedrijfsadvies

Kuraĝo Bedrijfsadvies

Arnout van Dijk van Kuraĝo Bedrijfsadvies verzorgt bij de Structura-Groep de training ‘Duurzaamheidspel’. Samen met andere ondernemers zorgen we voor meer inzicht in de Sustainable Development Goals (SDG’s ). Je krijgt inzicht in welke doelen je kunt ondersteunen, helpen realiseren als ondernemer. U kunt vanaf april 2021 de trainingen vinden in onze event kalender. Via Structura-Media kunt u deze training ook incompany aanvragen.

Gert-Jan Cozijnsen

Gert-Jan Cozijnsen Executive Coaching

Gert-Jan Cozijnsen van Gert-Jan Cozijnsen Executive Coaching verzorgt bij de Structura-Groep de training ‘Van Hoofdrolspeler naar Regisseur’.  Je ontmoet in mij een onafhankelijke, betrokken gesprekspartner die de kunst verstaat om te verkennen wat er echt speelt. Iemand die het lef heeft keuzes kritisch te bevragen. U kunt vanaf april 2021 de trainingen vinden in onze event kalender. Via Structura-Media kunt u deze training ook incompany aanvragen.

De Vries Impuls Management

Chris de Vries van De Vries Impuls Management verzorgt bij de Structura-Groep de training ‘Interventies voor ondernemers met bijzondere aandoeningen’. Wij richten ons op een snelle en complete analyse van de onderneming en de privé situatie waar crisis het tempo lijkt te dicteren. U kunt vanaf april 2021 de trainingen vinden in onze event kalender. Via Structura-Media kunt u deze training ook incompany aanvragen.

AK Business Solutions

AK Business Solutions

Arjan Krijgsman van AK business solutions verzorgt bij de Structura-Groep de training ‘Yellow belt, basis LEAN voor uw organisatie’ . Wij hebben een sterke focus op de organisatie, proces en productie zijde van een organisatie. U kunt vanaf april 2021 de trainingen vinden in onze event kalender. Via Structura-Media kunt u deze training ook incompany aanvragen.

RenesanS - Businesscoaching met gevoel

RenesanS

René Bussink van RenesanS- Praktijk voor Coaching & Advies verzorgt bij de Structura-Groep de workshop / inspiratiesessie ‘De Creatiespiraal’. In deze inspiratiesessie leert u hoe de creatiespiraal werkt. U kunt vanaf april 2021 de trainingen vinden in onze event kalender. Via Structura-Media kunt u deze training ook incompany aanvragen.

Geïnteresseerd in onze nieuwsbrief?

Wij delen uw gegevens met niemand. Wij gebruiken uw gegevens alleen om de nieuwsbrief naar u te sturen. Als deelnemer van ons platform ontvangt u naast de nieuwsbrief ook informatie die speciaal voor u van toepassing kan zijn.