Inclusieve ketenpartners

Onze inclusieve ketenpartners

Voor ondernemers, bestuurders, professionals

Inclusief ketenpartners van de Structura-Groep zijn ondernemers met een eigen specialisme. Onze inclusieve ketenpartners hebben allemaal de basiskennis van het Structura-Model, zijn inclusieve ondernemers en passen dit toe in hun eigen vakgebied. Je hebt een functie in het dagelijks proces als uitvoerder.

Ondernemers, bestuurders en professionals kunnen rechtstreeks contact opnemen met de inclusieve ketenpartners.

Bekijk hier de PDF presentatie van het Structura-Model.

Wilt u inclusief ketenpartner worden? Vul hiervoor het rechter formulier in o.v.v. SPECALIST in uw bericht. 

Wilt u ook inclusief ketenpartner worden?

Wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op.

Bekijk hier het PDF profiel van Specialist

Ons team van specialisten

Sociaal naar Werk

Sociaal naar Werk

De trainers van Sociaal naar Werk verzorgen bij de Structura-Groep de training ‘Begeleid werken – Jobcoach (intern)’. Wij begeleiden u als werkgever met het assessment, de aanvraag en de coaching om dit resultaat te bereiken. U kunt vanaf april 2021 de trainingen vinden in onze event kalender. Via Stuctura-Media kunt u deze training ook incompany aanvragen.

Kuraĝo Bedrijfsadvies

Kuraĝo Bedrijfsadvies

Arnout van Dijk van Kuraĝo Bedrijfsadvies verzorgt bij de Structura-Groep de training ‘Duurzaamheidspel’. Samen met andere ondernemers zorgen we voor meer inzicht in de Sustainable Development Goals (SDG’s ). Je krijgt inzicht in welke doelen je kunt ondersteunen, helpen realiseren als ondernemer. U kunt vanaf april 2021 de trainingen vinden in onze event kalender. Via Structura-Media kunt u deze training ook incompany aanvragen.

Gert-Jan Cozijnsen

Gert-Jan Cozijnsen Executive Coaching

Gert-Jan Cozijnsen van Gert-Jan Cozijnsen Executive Coaching verzorgt bij de Structura-Groep de training ‘Van Hoofdrolspeler naar Regisseur’.  Je ontmoet in mij een onafhankelijke, betrokken gesprekspartner die de kunst verstaat om te verkennen wat er echt speelt. Iemand die het lef heeft keuzes kritisch te bevragen. U kunt vanaf april 2021 de trainingen vinden in onze event kalender. Via Structura-Media kunt u deze training ook incompany aanvragen.

RenesanS - Businesscoaching met gevoel

RenesanS

René Bussink van RenesanS- Praktijk voor Coaching & Advies verzorgt bij de Structura-Groep de workshop / inspiratiesessie ‘De Creatiespiraal’. In deze inspiratiesessie leert u hoe de creatiespiraal werkt. U kunt vanaf april 2021 de trainingen vinden in onze event kalender. Via Structura-Media kunt u deze training ook incompany aanvragen.

Geïnteresseerd in onze nieuwsbrief?

Wij delen uw gegevens met niemand. Wij gebruiken uw gegevens alleen om de nieuwsbrief naar u te sturen. Als deelnemer van ons platform ontvangt u naast de nieuwsbrief ook informatie die speciaal voor u van toepassing kan zijn.