Inclusieve ketenpartners

Onze inclusieve ketenpartners

Voor ondernemers, bestuurders, professionals

Inclusief ketenpartners van de Structura-Groep zijn ondernemers met een eigen specialisme. Onze inclusieve ketenpartners hebben allemaal de basiskennis van het Structura-Model, zijn inclusieve ondernemers en passen dit toe in hun eigen vakgebied. Je hebt een functie in het dagelijks proces als uitvoerder.

Ondernemers, bestuurders en professionals kunnen rechtstreeks contact opnemen met de inclusieve ketenpartners.

Bekijk hier de PDF presentatie van het Structura-Model.

Wilt u inclusief ketenpartner worden? Vul hiervoor het rechter formulier in o.v.v. SPECALIST in uw bericht. 

Wilt u ook inclusief ketenpartner worden?

Wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op.

Bekijk hier het PDF profiel van Specialist

Ons team van inclusieve ketenpartners

Sociaal naar Werk

Sociaal naar Werk

Sociaal naar Werk is lid van de Structura-Groep Inclusief Ondernemen.

Sociaal naar Werk is uw HR-partner en procesbegeleider voor ontslag, ziekmelding en social return. Wat wij bieden is trajectbegeleidingontwikkeling en advies en trainingen. Wij denken actief mee over werk, vragen door op de persoon en tonen oprechte belangstelling in ontwikkeling. Naast HR-partner en procesbegeleider zijn wij ook een erkende jobcoachorganisatie door het UWV.

Jan Dijkstra

Gert-Jan Cozijnsen

Gert-Jan Cozijnsen

Gert-Jan Cozijnsen is lid van de Structura-Groep Inclusief Ondernemen.

Mijn specialisme is het omgaan met grote veranderingen. Het maken van belangrijke keuzes met hoofd, hart en handen. Daarin maak ik voor jou en met jou het verschil. Op mijn kaartje staat Executive Coach. Dat is mijn vak. Daarbij ben ik ook gewoon een mens met een eigen pad. Met grote interesse in hoe we ons verhouden tot al die bijzondere, uitdagende en soms beklemmende aspecten die we in ons leven en werken tegenkomen. Nadat ik daarin mijn eigen richting had bepaald kon ik echt iets voor anderen betekenen, door mij te verdiepen in het vakgebied van coaching.

Gert-Jan Cozijnsen

MobiGo

MobiGo

MobiGo is lid van de Structura-Groep Inclusief Ondernemen.

Auto’s staan 95% van de tijd stil. MobiGo brengt daar verandering in door autodelen met je buurtgenoten aan te bieden. Ons doel is om een positieve bijdrage te leveren aan onze mobiliteit en tegelijkertijd de leefbaarheid van onze woonwijken te verbeteren. Jouw betrokkenheid hierbij maakt het verschil. Met ons abonnement regelen wij alles voor je! Van de auto’s, het onderhoud, de verzekering, tot aan de oplaadkosten en zelfs de parkeervergunning. Zo hoef jij je nergens zorgen over te maken en kun je genieten van het gemak en comfort van onze elektrische auto’s.

Arnout van Dijk

RenesanS - Businesscoaching met gevoel

RenesanS

ReneSans  is lid van de Structura-Groep Inclusief Ondernemen.

Ik doe niets liever dan mensen die diep van binnen weten dat er (veel) meer in hen zit, laten ervaren hoe ze ‘de taal van hun gevoel’ kunnen gebruiken om op een heel natuurlijke wijze zichzelf te worden, zodat ze moeiteloos het verschil maken in hun eigen leven én dat van anderen. Omdat ik er ontzettend blij van word als ik mag samenwerken met mensen die de ambitie hebben om ‘de beste versie van zichzelf’ te worden.

René Bussink

Geïnteresseerd in onze nieuwsbrief?

Wij delen uw gegevens met niemand. Wij gebruiken uw gegevens alleen om de nieuwsbrief naar u te sturen. Als deelnemer van ons platform ontvangt u naast de nieuwsbrief ook informatie die speciaal voor u van toepassing kan zijn.