Inclusieve mentoren

Onze inclusieve mentoren

Voor ondernemers, bestuurders, intermediairs

Inclusieve mentoren zijn ondernemers die vanuit de Structura-Groep opgeleid zijn tot inclusief mentor om ondernemers, bestuurders en intermediairs te helpen bij het realiseren van dromen, ambities en haalbare veranderplannen. Dit doen zij door het toepassen van de gereedschapskist en/ of het ondersteunen met het Structura-Model.

Onze inclusieve mentoren geven ook colleges op één of meerdere van de negen velden van het Structura-Model. Je hebt een functie in het dagelijks proces als adviseur.

Ondernemers, bestuurders en professionals kunnen via de Structura-Groep contact opnemen met de mentoren.

Bekijk hier de PDF presentatie van het Structura-Model.

Wilt u inclusief mentor worden? Vul hiervoor het rechter formulier in o.v.v. MENTOR in uw bericht. 

Wilt u ook inclusief mentor worden?

Wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op.

Bekijk hier het PDF profiel van Mentor

Ons team van inclusieve mentoren

Herman Gesink - Mentor, docent, assessor

Herman Gesink

Ambitie en passie: Ondersteunen van ondernemers bij het ontwerpen en ontwikkelen van een architectuur die bij de ondernemer en zijn/haar onderneming past.

Geert Timmermans - Mentor

Geert Timmermans

Ambitie en passie: Helpen van ondernemers om een gezond bedrijf te krijgen, hebben en houden. Waarbij er focus en balans is bij de ondernemer.

Marcel van Kammen - Trainer, mentor

Marcel van Kammen

Ambitie en passie: Sterk in oplossingsgericht denken. Mijn kracht ligt in het zichtbaar maken van een veranderbehoefte en het ontwikkelen van een veranderplan.

Aldert Schaaphok - Mentor

Aldert Schaaphok

Ambitie en passie: Als gepassioneerd ondernemer ben ik gericht op het bestaansrecht van een ondernemer en de onderneming.

Geïnteresseerd in onze nieuwsbrief?

Wij delen uw gegevens met niemand. Wij gebruiken uw gegevens alleen om de nieuwsbrief naar u te sturen. Als deelnemer van ons platform ontvangt u naast de nieuwsbrief ook informatie die speciaal voor u van toepassing kan zijn.