Structura-Interventie

Structura-Interventie

Structura-Interventie – Uw probleem delen!

U wilt graag individuele of bedrijfsbegeleiding. Ondernemers, bestuurders, en intermediairs kunnen gebruik maken van Structura-Interventie.

Ons doel is ondernemers te helpen bij het oplossen van problemen en te komen tot veranderplannen. Dit doen wij met operationele, tactische en strategische leden.

Onze werkwijze hierbij is:

Operationele niveau/ inclusief ketenpartner

Accent op het faciliteren van bedrijven als specialist, bijvoorbeeld als websitebouwer of als subsidioloog.

Tactische niveau/ inclusief mentor

Accent op faciliteren van bedrijven als mentor, begeleiden van het management- of operationele team met gebruikmaking van de gereedschapskist.

Strategische niveau/ strategisch partner

Accent op faciliteren van de ondernemer, bestuurder of professional als assessor, sparringpartner voor de ondernemer, bestuurder of professional.

Wilt u informatie over Structura-Interventie?

Wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op.

Structura-Academie

U wilt graag investeren in scholing en ontwikkeling. De Structura-Academie richt zich op het vorm geven van inclusief ondernemen en wil graag ondernemers en professionals, via reflectie, laten investeren in zichzelf.

Lees meer
Structura-Kringen

Samen met de kringleden werken wij aan een goede beeldvorming om tot een “juist” oordeel te komen. De ondernemer kan op basis hiervan (een) besluit(en) nemen.

Lees meer
structura-assessment

U wilt graag een beeld over uw veranderbehoefte. Het Structura-Assessment helpt ondernemers en bestuurders inzicht te krijgen omtrent de beeldvorming van de medewerkers over het bedrijf.

Lees meer

Geïnteresseerd in onze nieuwsbrief?

Wij delen uw gegevens met niemand. Wij gebruiken uw gegevens alleen om de nieuwsbrief naar u te sturen. Als deelnemer van ons platform ontvangt u naast de nieuwsbrief ook informatie die speciaal voor u van toepassing kan zijn.