Wat doen wij

Structura-Groep, wat doen wij

Het primaire doel is elkaar ondersteunen in inclusief ondernemen. De Structura-Groep doet dit door door 3 keer per jaar bij elkaar te komen. Ter ondersteuning hiervan wordt een gereedschapskist aangeboden met 18 praktische instructies die alle aspecten van inclusief ondernemen omvatten. Middels wandelen zorgen we ervoor dat we daarover met elkaar in gesprek gaan en elkaars kritische vriend zijn.

Als Structura-Groep ondersteunen wij elkaar op vier deelgebieden om ondernemers, bestuurders, professionals en intermediairs te ondersteunen in de uitvoering van inclusief ondernemen en als onderdeel van de gereedschapskist

Structura-Kringen (voor ondernemers, professionals)

Structura-Academie (voor ondernemers, bestuurders, professionals)

Structura-Interventie (voor ondernemers, intermediairs)

Structura-Assessment (voor ondernemers, bestuurders)

Contact met ons

Wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op.

Structura-Kringen

Samen met de kringleden werken wij aan een goede beeldvorming om tot een “juist” oordeel te komen. De ondernemer kan op basis hiervan (een) besluit(en) nemen.

Lees meer
Structura-Academie

U wilt graag investeren in scholing en ontwikkeling. De Structura-Academie richt zich op het vorm geven van inclusief ondernemen en wil graag ondernemers en professionals, via reflectie, laten investeren in zichzelf.

Lees meer
structura-interventie

Ons doel is ondernemers te helpen bij het realiseren van dromen, ambities en haalbare veranderplannen.

Lees meer
structura-assessment

U wilt graag een beeld over uw veranderbehoefte. Het Structura-Assessment helpt ondernemers en bestuurders inzicht te krijgen omtrent de beeldvorming van de medewerkers over het bedrijf.

Lees meer

Geïnteresseerd in onze nieuwsbrief?

Wij delen uw gegevens met niemand. Wij gebruiken uw gegevens alleen om de nieuwsbrief naar u te sturen. Als deelnemer van ons platform ontvangt u naast de nieuwsbrief ook informatie die speciaal voor u van toepassing kan zijn.